Welkom in groep 1/2

Wij zijn groep 1 en 2 van basisschool ‘t PuzzelsTuk. Onze juffen zijn juf Jolien op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en juf Nina op woensdag.

Het is bij ons erg leuk. We hebben een gezellig lokaal met allerlei mooi speelgoed, waar we natuurlijk graag mee spelen. Onze juffen zeggen dat we daar heel veel van leren, maar omdat het zo leuk is, merken we dat zelf vaak niet eens.

We werken in onze groep met thema’s en de nieuwste versie van Schatkist. Er komt steeds een ander thema in de klas waar we dan over werken, spelen, ontdekken, zingen en leren. De thema’s sluiten zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van de kinderen. Door zelf te ontdekken leren we zo ontzettend veel!

We oefenen ook al hele moeilijke dingen hoor, zoals de kleuren en vormen, woorden hakken, rijmen, letters herkennen, tellen, cijfers en nog veel meer….

Door de kinderen de juiste aandacht te geven, willen we hen een goede basis meegeven op zowel cognitief, als sociaal emotioneel gebied.

We kunnen eigenlijk nog veel meer vertellen, maar misschien is het wel leuker als u het zelf eens komt bekijken!

Tot ziens in groep 1 en 2!

Juf Nina en juf Jolien