OR

Ouderraad 't PuzzelsTuk

Als oudervereniging basisschool ’t PuzzelsTuk staan wij beter bekend als Ouderraad ’t PuzzelsTuk. Samen met u zorgen wij graag voor dat beetje extra. Het deeltje wat de schoolbeleving voor onze kinderen net dat stukje aangenamer maken.
Tijdens het schooljaar zijn wij betrokken bij de bekende activiteiten zoals de kinderboekenweek, de sinterklaasvieringen, de kerstvieringen, de paasvieringen, de avondvierdaagse en modderdag, maar ook bij andere activiteiten dragen wij ons steentje bij, door net voor dat beetje extra te zorgen.
Enkele jaren geleden zijn wij officieel geregistreerd bij de kamer van koophandel en zijn de benodigde statuten opgesteld door de notaris. Er is een huishoudelijk regelement waar onze gang van zaken in is vastgelegd.

Mocht u meer informatie willen over de ouderraad dan kunt u ons altijd via ons mailadres (or.puzzelstuk@catent.nl) bereiken.

Als ouderraad zijn wij altijd op zoek naar helpende handjes tijdens activiteiten, mocht u bij een activiteit betrokken willen zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag. Dit kan door op de dag te helpen, maar ook als u bij de organisatie voor 1 activiteit wilt helpen, horen wij dit graag.

De ouderbijdrage is bij ons in 2 delen opgedeeld:

1.    De Oudervereniging bijdrage:
hoogte voor de ouderbijdrage van het schooljaar 2018/2019 is vastgesteld op €22,50 per leerling.

2.    Schoolreisgelden:
Aan het eind van het schooljaar worden de schoolreisjes voor het volgende jaar vastgesteld. Op basis van die begroting wordt de bijdrage per groep bepaald. Onze schoolreizen worden aan het begin van het schooljaar georganiseerd, vandaar dat wij ook uw hulp vragen om de factuur voor het begin van het schooljaar te voldoen..

Het rekeningnummer van ouderraad ‘t PuzzelsTuk is NL93RABO0304 8384 38.
Vermeldt u bij betalingen wel de naam van uw kind en de groep en of het een ouderbijdrage of schoolreis/kamp betaling betreft. Indien wenselijk kunt u ook in termijnen betalen. Neemt u dan contact op met onze penningmeester via ons e-mail adres of op het schoolplein.