OR

Ouderraad 't PuzzelsTuk

Als oudervereniging basisschool ’t PuzzelsTuk staan wij beter bekend als Ouderraad ’t PuzzelsTuk. Samen met u zorgen wij graag voor dat beetje extra. Het deeltje wat de schoolbeleving voor onze kinderen net dat stukje aangenamer maken.

Tijdens het schooljaar zijn wij betrokken bij de bekende activiteiten zoals de kinderboekenweek, de sinterklaasvieringen, de kerstvieringen, de paasvieringen, de avondvierdaagse en modderdag, maar ook bij andere activiteiten dragen wij ons steentje bij, door net voor dat beetje extra te zorgen.

Afgelopen schooljaar hebben wij voor alle groepen samen met de ouders voor boeken gespaard, de benodigde bijdrage voor de aanschaf hiervan is door de ouderraad gedaan en is er een verkeersouder aangesteld die voor school de lesmethode verkeerskunsten heeft weten te bemachtigen.

Eind vorig schooljaar zijn wij officieel geregistreerd bij de kamer van koophandel en zijn de benodigde statuten opgesteld door de notaris. Er is een huishoudelijk regelement waar onze gang van zaken in is vastgelegd.

Mocht u meer informatie willen over de ouderraad dan kunt u ons altijd via ons mailadres bereiken of een berichtje in ons postvakje doen (in de kamer van de directeur). Ook als u ideeën voor activiteiten heeft of een voorstel.

Als ouderraad zijn wij altijd op zoek naar helpende handjes tijdens activiteiten, mocht u bij een activiteit betrokken willen zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag. Dit kan door op de dag te helpen, maar ook als u bij de organisatie voor 1 activiteit wilt helpen, horen wij dit graag.

De leden van de ouderraad:

2015/2016 2016/2017
Voorzitter Rianne in ‘t Veld Robert Stenvert
Secretaris vacant Corina Meijboom
Penningmeester Maaike Bos Annet Klaassen
Teamlid Francina Slager Francina Slager
Leden Annet Klaassen Diane Beugelink
Robert Stenvert vacant
Corina Meijboom vacant
Diane Beugelink vacant

De ouderbijdrage is bij ons in 2 delen opgedeeld:

1. De Oudervereniging bijdrage:
    Tijdens de algemene ledenvergadering van vrijdag 18 september 2015 is de hoogte voor de ouderbijdrage van het schooljaar 2016/2017 op €22,50 per leerling, gelijk aan het huidige schooljaar en de 2 vooraf gaande schooljaren
  2. Schoolreisgelden:
    Aan het eind van het schooljaar worden de schoolreisjes voor het volgende jaar vastgesteld. Op basis van die begroting wordt de bijdrage per groep bepaald. Onze schoolreizen worden aan het begin van het schooljaar georganiseerd, vandaar dat wij ook uw hulp vragen om de factuur voor het begin van het schooljaar te voldoen.
    Voor het schooljaar 2016/2017 zijn de volgende schoolreisjes bepaald:
    Groep  1/2: De Flierefluiter in Raalte. Kosten € 13,00.  Vrijdag 2 september 2016 gaat deze groep op schoolreisje.
    Groep 3/4/5: Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Kosten: € 15,00. Vrijdag 2 september 2016 gaan deze groepen op schoolreisje.
    Groep 6/7/8: Ponypark Slagharen. Kosten € 72,50. Deze groepen gaan op kamp van woensdag 7 september tot en met vrijdag 9 september 2016.

Het rekeningnummer van ouderraad ‘t PuzzelsTuk is NL93RABO0304 8384 38.
Vermeldt u bij betalingen wel de naam van uw kind en de groep en of het een ouderbijdrage of schoolreis/kamp betaling betreft. Indien wenselijk kunt u ook in termijnen betalen. Neemt u dan contact op met onze penningmeester Annet Klaassen via ons e-mail adres of op het schoolplein.