Koos

Hallo,

Ik ben meester Koos. Ik ben geboren 16-10-1942 in Den Haag. Ik heb gewerkt met bloemen, later in het ziekenhuis op de receptie. Ik heb daar 25 jaar gewerkt. Toen ik 60 was, ben ik met de Fut gegaan. En toen? Ik ben daarna als vrijwilliger aan het werk gegaan, eerst in Nijmegen in de Tussenschoolse Opvang. Sinds 2004 wonen we in Steenwijk. Ik ben hier begonnen met conciërge werk op een basisschool. Nu werk ik hier op ‘t Puzzelstuk sinds het voorjaar 2015 ook als conciërge en dat bevalt me heel erg goed!

Ik ben getrouwd, al 47 jaar met Riet en ik heb 2 dochters Christel en Diane en 2 kleinkinderen. Zij heten Lars en Rosa. Het is leuk om je kleinkinderen te zien opgroeien. Mijn hobby’s zijn werken op school, vissen en tuinieren! Mijn achtergrond is bloemist.

Groeten meester Koos