Annelies

Mijn naam is Annelies Mulder. Ik woon in Giethoorn, samen met mijn man Robert en zonen Sven en Jort. Sinds september 2016 werk ik met veel plezier op ’t PuzzelsTuk. Dit schooljaar geef ik woensdag, donderdag en vrijdag les aan groep 4/5. Ik heb veel zin in het komende schooljaar en samen gaan we er een fijne tijd van maken.

De afgelopen jaren heb ik op verschillende scholen en groepen gewerkt, van kleuters tot groep 8. Door mijn volleybalcarrière heb ik in verschillende plaatsen les kunnen geven. Zo heb ik les gegeven in Weert, Oldenzaal en Amstelveen. De laatste jaren heb ik vooral in Steenwijk en omgeving gewerkt.

Vorig jaar heb ik de basiscursus van Kanjercoördinator gevolgd. Sinds oktober 2017 ben ik de KC (Kanjer coördinator) op school.

In mijn vrije tijd mag ik graag een film kijken, wandelen in het bos, winkelen, hardlopen en varen.

Als u nog meer over mij wilt weten of vragen heeft, loop gerust even binnen.

Tot ziens!