Age-Jan

Mijn naam is Age-Jan Hut. Vanaf 1994 ben ik werkzaam in het onderwijs. Tot 2008 als groepsleerkracht in Rotterdam. Vanaf 2008 ben ik werkzaam als directeur bij Catent. Vanaf 1 maart 2017 ben ik werkzaam op ’t Puzzelstuk. Daarnaast ben ik werkzaam als interimdirecteur binnen Catent. Naast deze werkzaamheden ben ik ook actief binnen enkele werkgroepen. Als voorzitter van de werkgroep ICT van Catent ben ik zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling op ICT gebied binnen alle scholen van Catent. In 2018 zijn we gestart met de werkgroep Privacy. Deze werkgroep houdt zich bezig met de vertaling van de Privacywet naar de werkvloer in scholen. Ook ben ik lid van het interne auditorenteam van Catent. Gezamenlijk met een aantal collega directeuren bezoeken we regelmatig andere scholen (binnen ons bestuur) en kijken dan (met de bril van de inspectie) naar de schoolontwikkeling. Ik woon in Dalfsen; ben getrouwd en heb twee kinderen die momenteel het voortgezet onderwijs in Zwolle bezoeken. Mijn vrouw is werkzaam binnen de zorg.